Introductie
Activiteiten
Projecten
Nazorg & Aftersales
Kwaliteit
Contact
Algemene voorwaarden

       
Dakrenovatie
Dakbedekkingsbedrijf ELDO is werkzaam in een breed gebied, waarbij dakrenovatie onze kernactiviteit vormt. In ons werkgebied maken we met name gebruik van gemodificeerde bitumineuze dakbedekkingen, maar ook de kunststof dakbedekkingen hebben we ons via gedegen opleiding en ervaring eigen gemaakt. Daarnaast kunnen bouwkundige werkzaamheden c.q. aanpassingen door ons verzorgd worden. De detailleringen spelen een belangrijke rol bij het eindresultaat; hier wordt dan ook extra aandacht aan geschonken.

Onderhouds- en herstelwerkzaamheden
Werkzaamheden die we ook tot ons werkgebied rekenen zijn het uitvoeren van preventief onderhoudswerk, waarbij we uw daken zorgvuldig schoonmaken, controleren en gelijktijdig incidentele kleine reparaties verrichten. Verder kunnen wij U aan de hand van een dakinspectie, geheel vrijblijvend, een indicatie geven van de te verwachten benodigde onderhouds- en herstelwerkzaamheden op zowel korte als lange termijn. ELDO staat te allen tijde open voor nieuwe technieken en systemen en heeft zich dan ook ondermeer bekwaamd in “parkeerdaken”.

Gevelreinging
De eerste indruk van een gebouw wordt bepaald door het aanzicht van de gevel. Weers- en milieu-invloeden maken dan ook periodiek onderhoud noodzakelijk. Bij het reinigen van gevels spelen de steensoort, het soort vervuiling en de bereikbaarheid een belangrijke rol. Kortom: elke gevel vereist een eigen aanpak van reinigen. Als specialist in dak- en gevelreiniging komen wij graag bij u ter plaatse bekijken welke reinigingstechniek het meest geschikt is voor uw situatie. Ook voor bouwkundige aanpassingen en schilderwerk kunt u bij ons terecht. Wij werken uitsluitend samen met bedrijven die ons hoge kwaliteitsniveau hanteren.

Voeg- en metselwerk
Het voegwerk beschermt het metselwerk. Ongeveer 25% van elk gemetseld oppervlak bestaat uit voegwerk, en voor de duurzaamheid van een gebouw is het voegwerk dus van wezenlijk belang. Jarenlange weers- en milieu-invloeden kunnen leiden tot schade aan het voegwerk. Bij vervanging van het voegwerk worden bestaande voegen uitgehakt of geslepen. Bij de keuze van nieuw voegwerk is onder meer het juiste type voeg en de juiste mortel- c.q. kleursamenstelling van groot belang. Graag adviseren wij u over de juiste kleur en structuur die bij uw opdracht het beste tot z'n recht komt. ELDO Geveltechniek beheerst dan ook alle voorkomende voegtechnieken zoals knip-/snijvoegen en borstelvoegen.

Impregneren

Impregneren is het vochtwerend maken van de muur d.m.v. het inspuiten hiervan met een impregneervloeistof. De muur wordt dan ongevoelig voor vocht, vuil, mos, alg etc. Vorstschade, het kapotvriezen van stenen, wordt hierdoor voorkomen. Het impregneren komt de kwaliteit van de muur ten goede en zal ervoor zorgen dat deze langer meegaat en dus ook langer mooi blijft. ELDO Geveltechniek beschikt dan ook over ruime vakkennis en ervaring in voegrenovatie, gevelrestauratie en alle daar bijbehorende werkzaamheden.

Schilderwerk

Vakwerk en efficiency zijn de kracht van ELDO Geveltechniek als het gaat om schilderwerk. Elk project vraagt een eigen benadering, en jarenlange ervaring staat garant voor een goed advies.