Introductie
Activiteiten
Projecten
Nazorg & Aftersales
Kwaliteit
Contact
Algemene voorwaarden

       
ELDO is van mening dat alleen met een samenhangend systeem de kwaliteit en de veiligheid van de geleverde producten gewaarborgd blijven. Mede gezien de vooraanstaande positie in de markt, is een hoog kwaliteits- en veiligheidsniveau essentieel en is het beleid er daarom op gericht om dit door een continu verbeterproces te optimaliseren.

       
VCA certificaat
        
Onze georganiseerde werkwijze heeft Dakbedekkingsbedrijf ELDO BV weten vast te leggen in het VCA certificaat; een resultaat van onze vooruitstrevendheid ten aanzien van kwaliteit, veiligheid, milieu en klanttevredenheid.

       
Er komen steeds meer daksystemen, materialen, verwerkings- en onderhoudsmethoden. Al die keuzemogelijkheden vereisen meer kennis van zaken. ELDO heeft de kennis, ervaring en de motivatie in huis om haar werkzaamheden kwalitatief hoogwaardig uit te voeren. We analyseren uw dak aan de hand van een gedegen dakinspectie, luisteren naar uw wensen en denken met U mee. Het is dan ook niet voor niets dat onze opdrachtgevers voor ELDO kiezen.

       
Dakbedekkingsbedrijf ELDO is lid van Vebidak; de branchevereniging voor bitumineuze en kunststof dakbedekkingsbedrijven. Vebidak heeft de mensen, de middelen en de expertise in huis om de collectieve en individuele belangen te behartigen van de serieuze bedrijven in deze branche. Aangezien wij een serieuze speler in de markt zijn, willen wij ook een bijdrage leveren aan het verbeteren van het kwaliteitsniveau c.q. vakbekwaamheid in onze branche.
        
Vebidak